Швидкий суп із сочевиці, дуже простий рецепт на кожен день! БЮДЖЕТНО І СМАЧНО! Сочевичний суп із найпростіших продуктів. Пісний/вегетаріанський рецепт супу із сочевиці, який готується буквально за півгодини. Суп із сочевиці виходить дуже ситний та корисний. Суп із червоної сочевиці (без м’яса), який вас підкорить!
Інгредієнти
Порції: –+
- сочевиця червона 250 г
- Картопля 2 шт
- перець солодкий 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- часник 2 зубчика
- морква 2 шт
- паприка 1 ч.л.
- чебрець 1 ч.л.
- лимонний сік 1 ст.л.
- вода 1.5 л
- сіль за смаком
Кроки
-
1. Добре промиваємо сочевицю, поки вода не стане прозорою.
2. Нарізаємо цибулю дрібно, моркву можна нарізати кубиками або кружечками. Червоний солодкий перець також нарізаємо на маленькі квадратики.
3. Часник можна просто подрібнити або роздавити у ступці із щіпкою солі.
4. У каструлі спочатку обсмажуємо цибулю та моркву. Потім додаємо картоплю і продовжуємо обсмажувати.
5. Відправляємо в каструлю промиту сочевицю та розчавлений часник.
6. Заливаємо воду і додаємо приправи: паприку та чебрець. Чебрець можна додати в самому кінці для прикраси.
7. Солимо суп за смаком і готуємо приблизно 20-25 хвилин під кришкою. Даємо настоятися та подаємо до столу. Можна прикрасити зеленню.
Смачного!