Рецепт мого сина Івана
Інгредієнти
Порції: –+
- капуста брюссельська заморожена 450 г
- часник 2 зубчика
- рослинна олія 2 ст.л.
- сир тертий 100 г
- сіль
- свіжомелений перець
Кроки
-
Брюссельську капусту опустити в киплячу воду, довести до кипіння і відкинути на друшляк.
Воду довести до кипіння, посолити, додати трохи лимонного соку та цедри (щоб уникнути неприємного запаху при варінні).
Капусту знову опустити в киплячу воду, довести до кипіння та варити 3 хвилини.
Потім відкинути на друшляк.
Дати капусті трохи охолонути і обсохнути.
Часник очистіть і подрібніть.
У сковороді нагрійте масло і злегка підрум’яньте часник.
Додайте капусту і, помішуючи, обсмажте до підрум’янювання, поперчіть.
Перед подачею посипте тертим сиром.