Брюссельська капуста із сиром

Рецепт мого сина Івана

Кроки
Друк
  • Брюссельську капусту опустити в киплячу воду, довести до кипіння і відкинути на друшляк.
    Воду довести до кипіння, посолити, додати трохи лимонного соку та цедри (щоб уникнути неприємного запаху при варінні).
    Капусту знову опустити в киплячу воду, довести до кипіння та варити 3 хвилини.
    Потім відкинути на друшляк.
    Дати капусті трохи охолонути і обсохнути.
    Часник очистіть і подрібніть.
    У сковороді нагрійте масло і злегка підрум’яньте часник.
    Додайте капусту і, помішуючи, обсмажте до підрум’янювання, поперчіть.
    Перед подачею посипте тертим сиром.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: