Фарширована картопля з м’ясом та грибами під хрусткою скоринкою

Любителям запеченої картоплі присвячується! Фарширована картопля – це дуже смачно, ситно та ароматно.

 

Кроки
Друк
  • 3 великі картоплини в шкірці відправляємо в духовку і запікаємо до готовності при температурі 180 градусів.
  • Печериці нарізаємо пластинами, обсмажуємо до золотистості.
    Солимо і перчимо на смак.
  • Куряче філе нарізаємо на великі кубики.
    Цибулю дрібно нарізаємо.
  • Обсмажуємо куряче філе до напівготовності та додаємо цибулю.
    Також улюблені спеції за смаком та обсмажуємо до золотистості.
  • Готову картоплю дістаємо з духовки та зрізаємо частину шкірки.
    М’якуш картоплі перекладаємо в ємність.
    Додаємо вершкове масло та молоко.
    Сіль, перець та паприку за смаком.
    Добре перемішуємо та перекладаємо в кондитерський мішок.
  • У човники з картоплі викладаємо м’ясо, потім гриби.
    За бажанням поливаємо вершками.
    Посипаємо тертим сиром.
  • Зверху викладаємо картопляне пюре.
    Відправляємо в духовку і запікаємо до золотистої скоринки.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: