Смачний та легкий салат, який можна приготувати за кілька хвилин.
Інгредієнти
Порції: –+
- капуста білокочанна 100 г
- капуста червонокачанна 100 г
- капуста пекінська 100 г
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- часник 2-3 зубчик
- горошок зелений 150 г
- зелень 20 г
- лимонний сік 1-2 ч.л.
- рослинна олія 30 мл
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Капусту тоненько нарізати. Посолити та злегка прим’яти руками.
-
Моркву почистити і потерти на тертці, цибулю тоненько нарізати півкільцями.
-
Часник дрібно подрібнити. Зелень (кріп, петрушка, кінза) дрібно порізати.
-
З консервованого горошку злити рідину.
-
Додати все до порізаної капусти. Поперчити, збризкати лимонним соком і заправити олією. Добре перемішати