Сирна паска лимонно-макова

Всім привіт, друзі! Продовжуємо тему паски, і сьогодні готуватимемо сирну паску з маком. За цим рецептом виходить дуже вершкова паска з цікавим, яскравим, незвичайним смаком і готується вона дуже просто.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Насамперед проваримо мак. Для цього мак висипаємо в сотейник, заливаємо водою та варимо на повільному вогні 30 хвилин. Потім відкидаємо мак на друшляк і даємо стекти зайвій рідині.
    · Тепер проб’ємо мак блендером.
    · Готуємо сирну масу. У сотейнику змішуємо 3 жовтки, вершкове масло, цукор, сир.
    · Натираємо цедру лимона і ставимо її на вогонь і при постійному помішуванні доводимо до кипіння. При перших бульбашках знімаємо сотейник із вогню.
    · Тепер до маку додаємо теплу сирну масу та добре пробиваємо блендером. Це робимо для того, щоб вона була ніжніша і однорідніша в результаті.
    · Окремо збиваємо холодні жирні вершки, жирністю не менше 33%, до стійких піків. Тепер вмішуємо вершки в сирну ароматну масу, до об’єднання інгредієнтів.
    · Пасочницю поставила в глибоку тарілку, всередину поклала марлю, я її звернула в 2 рази і тепер виливаємо сирну масу, зверху закрию краєчками марлі.
    · Ставлю в холодильник на 24 години для того, щоб зайва рідина пішла. Я тричі підходила і зливала сироватку.
    · Робимо прикрасу для нашої пасочки. Розтопила шоколад. Тут зовсім небагато буквально 50 грам. Розподіляю шоколад по верхівці паски, небагато шоколадних патьоків додамо. Ще в магазині біля будинку знайшла шоколадні маленькі яйця, і покладу в гніздечко і всю цю красу подаємо на Великдень.
    Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: