Спробуйте цей смачний Пасхальний куліч! Без дріжджів! Готуйте відразу не один а багато! Адже ці паски для свята Великодня з’їдаються моментально! неймовірно ніжний, ароматний, смачний! З радістю ділимося з вами чудовим рецептом найсмачнішого Кулича на Великдень, без дріжджів, який готується за 1 годину! Разом із випічкою.
Інгредієнти
Порції: –+
- вершкове масло 125 г
- борошно пшеничне 300 г
- Сир кисломолочний 125 г
- цукор 125 г
- яйця 1 шт
- цедра апельсина 1 шт
- сік апельсиновий 2.5 ст.л.
- розпушувач тіста 10 г
- родзинки 50-100 г
- ваніль ½ ч.л.
- сіль 1 ч.л.
Кроки
-
1. Масло (розм’якшене) збиваємо з цукром до пишності.
2. Додаємо яйце і продовжуємо збивати.
3. Додаємо сир, ваніль, цедру та сік апельсина. Можна збити віночком або перемішати дуже ретельно вилочкою. -
4. Змішуємо в окремій мисці борошно з розпушувачем та сіллю. Відправляємо борошно до сирної маси, краще через сито.
5. Додаємо розпарені та просушені родзинки.
6. Випікаємо паски 25 хвилин при 180 градусах.
Охолоджуємо на ґратах і покриваємо глазур’ю.