Паски без дріжджів за 1 годину

Спробуйте цей смачний Пасхальний куліч! Без дріжджів! Готуйте відразу не один а багато! Адже ці паски для свята Великодня з’їдаються моментально! неймовірно ніжний, ароматний, смачний! З радістю ділимося з вами чудовим рецептом найсмачнішого Кулича на Великдень, без дріжджів, який готується за 1 годину! Разом із випічкою. 😊

Кроки
Друк
  • 1. Масло (розм’якшене) збиваємо з цукром до пишності.
    2. Додаємо яйце і продовжуємо збивати.
    3. Додаємо сир, ваніль, цедру та сік апельсина. Можна збити віночком або перемішати дуже ретельно вилочкою.
  • 4. Змішуємо в окремій мисці борошно з розпушувачем та сіллю. Відправляємо борошно до сирної маси, краще через сито.
    5. Додаємо розпарені та просушені родзинки.
    6. Випікаємо паски 25 хвилин при 180 градусах.
    Охолоджуємо на ґратах і покриваємо глазур’ю.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: