Брускетта з оливками та томатами

Брускетта – найпопулярніша закуска. Хрумкий багет доповнюється різними топінгами. Такі брускетти підійдуть для перекушування або до святкового столу. Виглядають вони дуже апетитно та яскраво.

Кроки
Друк
  • Гурточками нарізаємо зелені оливки.
    Кубиками нарізаємо томати.
    Солимо, додаємо сушений орегано, сушений базилік, чорний перець, олію, краще оливкову.
    Все це перемішуємо.
  • Підсушений багет натираємо зубчиком часнику.
  • Викладаємо на нього начинку.
    За бажання можна посипати кедровими горішками.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: