Брускетта – найпопулярніша закуска. Хрумкий багет доповнюється різними топінгами. Такі брускетти підійдуть для перекушування або до святкового столу. Виглядають вони дуже апетитно та яскраво.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет 3 ломтика
- часник 1 зубчик
- оливки 6 шт
- помідор 1 шт
- сушений орегано
- сушений базилік
- сіль
- чорний перець
- масло оливкове
- кедрові горішки
Кроки
-
Гурточками нарізаємо зелені оливки.
Кубиками нарізаємо томати.
Солимо, додаємо сушений орегано, сушений базилік, чорний перець, олію, краще оливкову.
Все це перемішуємо. -
Підсушений багет натираємо зубчиком часнику.
-
Викладаємо на нього начинку.
За бажання можна посипати кедровими горішками. -
Смачного!