Приготування цього пирога не займе багато часу, а в результаті потішите свою сім’ю смачною випічкою до чаю!
Інгредієнти
Порції: –+
- для пирога
- сирно-ванільна маса (солодка) 1 кг
- лаваш 2 список
- апельсин 2 шт
- ківі 2 шт
- куряче яйце 3 шт
- сметана 200 г
- цукор 2 ст.л.
- моцарелла 200 г
Кроки
-
1. Для заливання змішую віночком яйця, сметану, цукор і натерту на великій тертці моцарелу (трохи залишу моцарелу для присипки).
2. У сирно-ванільну солодку масу додаю дрібно нарізані апельсини та ківі (трохи залишу для прикраси), перемішую.
3. Беру лист лаваша, кладу половину сирної маси та розподіляю по лавашу. Повертаю в рулет. Нарізаю на шматочки, розмір-6 см., Щоб не діставали до верху форми. Так само підготую і другий лаваш.
4. Беру форму для випічки – 19 см., висота 7см., вистелила форму пергаментом (трохи вище за саму форму), викладаю у форму нарізані заготовки та заливаю заливкою, розподіляю по всій поверхні.
5. Відправляю до добре розігрітої духовки на 40 хвилин, температура 180С, за 10 хвилин до готовності присиплю моцарелою, яку я залишила.
6. Зверху пиріг прикрашаю шматочками ківі та апельсина.