Щоб перетворити звичайний салат з капусти з морквою на оригінальну і легку вечерю на швидку руку, потрібно лише додати до овочів заправку з гірчиці. меду та лимонного соку, а також спеції. Такий свіжий та яскравий смак.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- капуста білокочанна 500 г
- морква 1 шт
- заправка для салата
- гірчиця 1 ст.л.
- лимонний сік 3 ст.л.
- масло оливкове 4 ст.л.
- мед 1 ст.л.
- петрушка 20 г
- часник 2 зубчик
- сіль 1 за смаком
- чорний перець 1 за смаком
Кроки
-
Капусту тонко нашаткувати. Моркву очистити і натерти на тертці для моркви корейською (або велика тертка). Дрібно нашаткувати зелень. Скласти в салатну миску нашатковану капусту, додати до неї моркву та зелень. Приготуйте заправку для салату: змішати гірчицю, мед, лимонний сік, оливкову (рослинну) олію, подрібнений часник, сіль та перець чорний подрібнений. Заправити салат. Перемішати ретельно капусту, щоб заправка розійшлася максимально рівномірно серед овочів. Залишити на 5 хвилин. Салат готовий!