Салат Вогняне дихання

Нейтральний смак свіжого огірка, добре поєднується з морквою і картоплею корейською. Готується як “вогник”.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • 1. Для картоплі корейською: картопля ( сорт картоплі, яка не сильно розварюється) мою, очищаю, тру на тертку для моркви по-корейськи. Добре промиваю картоплю, щоб вода була прозора, потім відварюю 3-4 хвилини. Після варіння відкину на друшляк.
    2. Кладу картоплю в глибоку миску, додаю сіль, цукор, подрібнений часник, мелений коріандр, яблучний оцет, розігріваю в сковороді олію і поливаю картоплю, перемішую. Забираю в холодильник на 1 годину, щоб він настоявся.
    3. Печериці промиваю, нарізаю на пластини, обсмажую на олії до золотистого кольору, сіль додаю в кінці.
    4. Огірок та солодкий перець нарізаю соломкою.
    5. Збираю салат на плоскій страві:
    1й шар – смажені печериці, надаю форму полум’я, змащую майонезом;
    2й шар – огірок + майонез;
    3й шар – картопля корейською, викладаю смужками в одному напрямку;
    4й шар – морква корейською, він повинен перекривати інші шари;
    Наприкінці додаю пару смужок картоплі та червоного солодкого перцю, щоб було схоже на полум’я.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: