Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gourl-spelling domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/www-root/data/www/gotuem-vdoma.com.ua/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Функцію _load_textdomain_just_in_time було викликано неправильно. Translation loading for the cook-it domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Будь ласка, перегляньте Виправлення помилок у WordPress для більш детальної інформації. (Це повідомлення додане у версії 6.7.0.) in /var/www/www-root/data/www/gotuem-vdoma.com.ua/wp-includes/functions.php on line 6114
Курка у вершковому соусі на сковороді - покроковий рецепт з фото.

Курка у вершковому соусі на сковороді.

Курка у вершковому соусі – страва з доступних продуктів, яка добре поєднується з будь-яким гарніром: додає ніжності картопляному пюре. Робить більш вираженим смак вареного рису чи гречки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Куряче м’ясо промити, осушити. Натерти з кожного боку сіллю.
    Розігрійте сковороду з олією. Вибирайте посуд діаметром не менше 27 см, щоб приготувати куряче м’ясо у вершковому соусі на сковороді у вигляді однієї порції.
    На гарячу поверхню викладайте шматочки близько один до одного. Притискаємо кришкою меншого діаметра. Якщо розміри дозволяють, намагайтеся, щоб шматочки курки не стикалися. Інакше замість смаження курка гаситиметься.
    На великому вогні підсмажте з різних боків шматочки курячого м’яса до утворення скоринки. Такий прийом дозволить запечатати сік усередині.
    Після засмажку куряче м’ясо перекласти в тарілку та прибрати збоку.
    Дрібно подрібнити часник. Обсмажити часник до легкого золотистого кольору в сковороді, в якій обсмажувалося куряче м’ясо.
    Забрати вогонь до середнього і влити в сковороду вершки. Перемішуючи гасити до згущення вершків (вже через 2-3 хвилини після закипання вершків соус почне знаходити густу консистенцію).
    Рецепт містить мінімум спецій. Посоліть вміст сковороди, додайте червоний мелений перець, суміш подрібнених перців, паприку. Перемішайте.
    У сковороду перекласти куряче м’ясо. Накрити кришкою та гасити приблизно 10 хвилин.
    Подрібніть зелень, додайте до сковороди. Перемішайте, вимикайте.
    Курка у вершковому соусі готова!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: