Яєчні рогалики

Рекомендую смачні, ніжні, легкі у приготуванні яєчні рогалики із сиром та болгарським перцем. Закуска пікантний на святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • 1. Для млинців: у миску вбиваю яйця, додаю сметану, крохмаль, куркуму, сіль, перемішую віночком.
    2. На розігрітій сковороді з олією смажу млинці, приблизно наливаю половник, смажу з двох сторін до рум’яного кольору. Виходить 4 млинці.
    3.Для начинки: плавлений сирок (підморожую), тру на великій тертці, твердий сир тру на великій тертці, нарізаю дрібно солодкий перець, подрібнюю часник і кріп. Перець томлю на олії пів хвилини (не смажаю), щоб він став злегка м’яким.
    Всі продукти змішую у глибокій мисці, заправляю майонезом. Начинку розділяю на 4 частини.
    4. На млинець кладу начинку, розрозділяю по млинцю, намагаюся, щоб середина була без перцю, щоб можна було легко згорнути.
    Розрізаю на 8 трикутників і кожен шматочок згортаю в рогалик. Зверху рогалики присипаю подрібненим кропом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: