Рекомендую смачні, ніжні, легкі у приготуванні яєчні рогалики із сиром та болгарським перцем. Закуска пікантний на святковий стіл.
Інгредієнти
Порції: –+
- для закуски
- куряче яйце 4 шт
- крохмаль картопляний 1 ст.л.
- сметана 2 ст.л.
- куркума ½ ч.л.
- сіль дрібка
- сир плавлений 1 шт
- сир голландський 150 г
- перець болгарський 1 шт
- часник 2 зубчика
- кріп 4 гілочки
- майонез 3 ст.л.
- масло рослинне 3 ст.л.
Кроки
-
1. Для млинців: у миску вбиваю яйця, додаю сметану, крохмаль, куркуму, сіль, перемішую віночком.
2. На розігрітій сковороді з олією смажу млинці, приблизно наливаю половник, смажу з двох сторін до рум’яного кольору. Виходить 4 млинці.
3.Для начинки: плавлений сирок (підморожую), тру на великій тертці, твердий сир тру на великій тертці, нарізаю дрібно солодкий перець, подрібнюю часник і кріп. Перець томлю на олії пів хвилини (не смажаю), щоб він став злегка м’яким.
Всі продукти змішую у глибокій мисці, заправляю майонезом. Начинку розділяю на 4 частини.
4. На млинець кладу начинку, розрозділяю по млинцю, намагаюся, щоб середина була без перцю, щоб можна було легко згорнути.
Розрізаю на 8 трикутників і кожен шматочок згортаю в рогалик. Зверху рогалики присипаю подрібненим кропом.