Пісні голубці з пекінської капусти

Дуже смачний і нескладний рецепт приготування пісних голубців із пекінської капусти з підливою.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Рис добре промити і відварити у підсоленій воді до готовності.
  • З пекінської капусти акуратно зняти великі верхні листи. Зрізати товсту частину біля основи листа. Скласти в глибоку тарілку та залити окропом на 10-15 хвилин. Після цього воду злити.
  • Цибулю почистити і нарізати дрібно.
  • Моркву почистити та потерти на середню або дрібну тертку. За бажанням можна додати корінь селери, корінь петрушки та пастернак. Буде смачніше та корисніше. Їх також потерти на тій же тертці.
  • На сковороду налити олію, викласти порізану цибулю і обсмажити до м’якого стану. Додати потерті коріння і обсмажити все до м’якого стану овочів. Овочі можна трохи посолити.
  • У готовий рис висипати обсмажені овочі. Поперчити і можна додати інші спеції (мелені куркума, паприка тощо). Все добре перемішати до однорідного стану.
  • Лист пекінської капусти розкласти, покласти начинку (кількість залежить від розміру листа) і згорнути конвертом.
  • Згорнуті голубці скласти щільно на сковороду, залити соусом. Накрити кришкою та згасити на маленькому вогні 30-35 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: