Ніжна паска Крафін без дріжджів

Дуже смачна паска Крафін! Печем паску Крафін – Без дріжджів, всього за одну годину. Швидко та дуже смачно! Паска Краффін рецепт якого ми пропонуємо вам сьогодні – неймовірно ніжний, розсипчастий, просто тане в роті. ????

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1. Сир розминаємо вилочкою або пропускаємо через сито, якщо він гранульований.
    До сиру додаємо: яйце, масло розм’якшене, цедру апельсина, сіль щіпку, цукор, ванільний порошок або ванільний цукор, на ваш розсуд.
    2. В окрему миску просіюємо борошно і додаємо в борошно розпушувач.
    3. Перемішуємо борошно з розпушувачем та відправляємо до сиру.
    4. Розкочуємо тісто і змащуємо його розм’якшеною олією.
  • 5. Посипаємо тісто розпареними просушеними родзинками та горіхами.
    Можна замінити цукати.
    6. Згортаємо пласт тіста в рулет.
    Потім надрізаємо рулет не до кінця.
    Залишаємо з краю приблизно 3 см.
    Загортаємо один кінець рулету із зовнішнього боку.
    Другий кінець рулету повертаємо вже зверху на основу.
    Кінчик можна загорнути усередину.
  • 7. Кладемо паску у форму.
    Випікаємо 55-60 хвилин при 170 градусах.
    Якщо паску пригоряє зверху, накрийте фольгою.
    Світлого Великодня!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: