Дуже смачна паска Крафін! Печем паску Крафін – Без дріжджів, всього за одну годину. Швидко та дуже смачно! Паска Краффін рецепт якого ми пропонуємо вам сьогодні – неймовірно ніжний, розсипчастий, просто тане в роті. ????
Інгредієнти
Порції: –+
- вершкове масло 30 г
- борошно пшеничне 220 г
- Сир кисломолочний 200 г
- цукор 80 г
- яйця 1 шт
- цедра апельсина 1 шт
- коньяк 1 ч.л.
- розпушувач тіста 10 г
- родзинки 65 г
- волоські горіхи за смаком
- ваніль ½ ч.л.
- сіль 1 дрібка
Кроки
-
1. Сир розминаємо вилочкою або пропускаємо через сито, якщо він гранульований.
До сиру додаємо: яйце, масло розм’якшене, цедру апельсина, сіль щіпку, цукор, ванільний порошок або ванільний цукор, на ваш розсуд.
2. В окрему миску просіюємо борошно і додаємо в борошно розпушувач.
3. Перемішуємо борошно з розпушувачем та відправляємо до сиру.
4. Розкочуємо тісто і змащуємо його розм’якшеною олією. -
5. Посипаємо тісто розпареними просушеними родзинками та горіхами.
Можна замінити цукати.
6. Згортаємо пласт тіста в рулет.
Потім надрізаємо рулет не до кінця.
Залишаємо з краю приблизно 3 см.
Загортаємо один кінець рулету із зовнішнього боку.
Другий кінець рулету повертаємо вже зверху на основу.
Кінчик можна загорнути усередину. -
7. Кладемо паску у форму.
Випікаємо 55-60 хвилин при 170 градусах.
Якщо паску пригоряє зверху, накрийте фольгою.
Світлого Великодня!