Інгредієнти
- тунець консервований 1 б
- горошок зелений ⅔ б
- яйце куряче варене 3 шт
- цибуля червона невелика 1 шт
- цукор 1 ч.л.
- оцет 1 ст.л.
- сіль за смаком
- майонез за смаком
- кріп за смаком
Кроки
-
Цибулю нарізати дрібним кубиком, замаринувати в оцті з додаванням цукру.
Яйця нарізати кубиком.
З тунця злити рідину, розім’яти вилкою.
Викласти в салатник горошок, яйця, тунець.
Цибулю віджати від маринаду і додати до решти інгредієнтів.
За бажанням додати дрібно нарізаний кріп.
Посолити, якщо потрібно.
Заправити майонезом, перемішати.
Смачного!