Смачний, швидкий та легкий у приготуванні холодець із курки
Інгредієнти
Порції: –+
- куряче філе 1 кг
- вода 2 л
- часник 1 шт
- морква 1 шт
- лавровий лист 3 шт
- Бульйонні кубики 2 шт
- сіль 2 ст.л.
- желатин 75 г
Кроки
-
Насамперед у миску кладемо курку, заливаємо її водою, додаємо овочі, сіль, лавровий лист, бульйонні кубики.
-
І залишаємо вариться 90 хвилин на маленькому вогні.
-
Потім у тарілку відправляємо желатин, заливаємо бульйоном і даємо набухнути 20 хвилин.
-
Після чого бульйон проціджуємо через паперові рушники.
-
Розділяємо мясо курки на шматочки
-
Потім ще гарячий бульйон відправляємо набряклий желатин і добре все перемішуємо.
-
Коли все підготовлено в миску відправляємо курку, заливаємо бульйоном, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник до застигання.