Заливне з курки

Смачний, швидкий та легкий у приготуванні холодець із курки

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Насамперед у миску кладемо курку, заливаємо її водою, додаємо овочі, сіль, лавровий лист, бульйонні кубики.
  • І залишаємо вариться 90 хвилин на маленькому вогні.
  • Потім у тарілку відправляємо желатин, заливаємо бульйоном і даємо набухнути 20 хвилин.
  • Після чого бульйон проціджуємо через паперові рушники.
  • Розділяємо мясо курки на шматочки
  • Потім ще гарячий бульйон відправляємо набряклий желатин і добре все перемішуємо.
  • Коли все підготовлено в миску відправляємо курку, заливаємо бульйоном, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник до застигання.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: