Різдвяний штоллен

Пряний новорічний кекс із сухофруктами

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Насамперед сухофрукти, спеції та цедру відправляємо в харчову ємність.
  • Після чого в миску відправляємо молоко, цукор, дріжджі, борошно і ложкою замішуємо тісто.
  • Потім до тіста додаємо ванільний цукор, розтоплене вершкове масло і вимішуємо тісто.
  • Потім у тісто відправляємо сухофрукти та втручаємо їх у тісто.
  • Після чого тісто відправляємо в миску, накриваємо плівкою і залишаємо на 2 години.
  • Коли все приготовлене тісто ділимо на 3 частини та розкочуємо в тонкий пласт.
  • На тесті робимо поглиблення та згортаємо штольню.
  • Накриваємо штолени плівкою і залишаємо підніматися на 20 хвилин.
  • Коли штолени підійшли відправляємо в духовку розігріту до 180 градусів на 1 годину.
  • Потім штолени змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо цукровою пудрою.
  • Загортаємо в пергаментний папір, потім у фольгу і залишаємо їх відпочивати на кілька діб.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: