Ніжна сирна паска, яка просто тане в роті. Простий рецепт Паски на вершках. Готується без вершкового масла! Ця Великодня Випічка вас підкорить! Паска неймовірно ніжна, ароматна, ДУЖЕ смачна!
Інгредієнти
Порції: –+
- сир 500 г
- вершки (33%) 500 мл
- цукрова пудра 75 гр. для крема
- цукрова пудра 250 гр. для тіста
- коньяк 1 ст.л.
- борошно 300 г
- розпушувач 1 ст.л.
- яйця 4 шт
- мигдаль 2 ст.л.
- родзинки 2 ст.л.
- сіль 1 дрібка
Кроки
-
1) Для рецепту краще використовувати пастоподібний сир або можна пропустити сир через сито. Збиваємо для початку сир міксером на середній швидкості.
2) Змішуємо 75 гр. цукрової пудри з вершками та відправляємо до сиру.
3) Додаємо 1 ст. л. коньяку.
4) Окремо збиваємо яйця близько 10 хвилин. Поступово підсипаємо цукрову пудру.
5) До яєчної маси відправляємо сир і продовжуємо збивати на низьких обертах. -
6) борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем та щіпкою солі.
7) Вводимо борошно у сирну масу. Акуратно перемішуємо.
Додаємо пропарені просушені родзинки та мигдаль.
-
9) Випікаємо 50-60 хвилин при 180 ° C, якщо паска велика. Якщо ви печете кілька маленьких паски, скоротите час випікання залежно від розміру паски.
10) Даємо охолонути і покриваємо глазур’ю на ваш вибір.
Світлого Великодня!