Паска без дріжджів на вершках (без вершкового масла)

Ніжна сирна паска, яка просто тане в роті. Простий рецепт Паски на вершках. Готується без вершкового масла! Ця Великодня Випічка вас підкорить! Паска неймовірно ніжна, ароматна, ДУЖЕ смачна! 🍞🍞🍞

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1) Для рецепту краще використовувати пастоподібний сир або можна пропустити сир через сито. Збиваємо для початку сир міксером на середній швидкості.
    2) Змішуємо 75 гр. цукрової пудри з вершками та відправляємо до сиру.
    3) Додаємо 1 ст. л. коньяку.
    4) Окремо збиваємо яйця близько 10 хвилин. Поступово підсипаємо цукрову пудру.
    5) До яєчної маси відправляємо сир і продовжуємо збивати на низьких обертах.
  • 6) борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем та щіпкою солі.
    7) Вводимо борошно у сирну масу. Акуратно перемішуємо.
    8) Додаємо пропарені просушені родзинки та мигдаль.
  • 9) Випікаємо 50-60 хвилин при 180 ° C, якщо паска велика. Якщо ви печете кілька маленьких паски, скоротите час випікання залежно від розміру паски.
    10) Даємо охолонути і покриваємо глазур’ю на ваш вибір.
    Світлого Великодня!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: