Соковитий яловичий язик

Страву можна подавати як холодну закуску, робити з неї бутерброди або салати :)

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
Друк
  • З язика зрізати зайвий жир.
    Розрізати мову навпіл і добре промити.
    Перекласти язик у велику каструлю та залити водою.
  • Довести до кипіння та зняти піну.
    Додати сіль, лавровий лист та сушений кріп.
    Зменшити вогонь до мінімального та варити 1,5 години.
  • Додати цибулю та моркву і варити ще 1,5 години.
  • Опустити язик у холодну воду.
    Зняти шкіру з язика.
  • Перекласти язик в контейнер і прибрати холодильник мінімум на 3 години.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: