Курка, запечена з соусом та грибами

Страва підійде на вечерю або святковий стіл. Його можна подати з гарніром: з картоплею чи рисом. Хоч це і простий рецепт, але курочка виходить дуже ніжною та ароматною!

Кроки
Друк
  • 1. Курячі стегна і гомілка посолити до смаку, додати приправу і ретельно перемішати.
    2. На сковороді розтопити вершкове масло, додати оливкове, перемішати.
    3. Викласти на сковороду курячі стегна та гомілки. Посмажити з обох боків. Потім перекласти курку в окрему страву.
    4. Посмажити в цій же сковороді на цій же олії печериці (попередньо нарізати пластинами).
    5. Додати часник, курячий бульйон, гірчицю та вершки. Все перемішати. (Можна в соус додати сіль до смаку, якщо бульйон не солоний).
    6. Соус протушкувати на середньому вогні хвилини три.
    7. Далі у блюдо для запікання виливаємо соус із грибами. Зверху викладаємо курку.
    8. Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: