Жульєн з Куркою та Грибами на сковороді

Сьогодні я розповім як приготувати жульєн із курки та грибів, які ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Жульєн з курки та грибів класичний рецепт на сковороді.

Кроки
Друк
  • Куряче філе нарізаємо на кубики.
  • Крупно нарізаємо печериці.
  • Подрібнюємо цибулю.
  • Натріть сир на великій тертці.
  • Викладаємо м’ясо на сковорідку з олією і обсмажуємо до напівготовності кілька хвилин. Додаємо цибулю і смажимо ще 3 – 4 хв. Потім в сковорідку відправляємо печериці і готуємо доти, доки вся волога не випарується.
  • Як тільки волога випаруватись посоліть і поперчіть. Обварюємо ще 5 – 7 хв. до золотистого кольору на повільному вогні.
  • Заливаємо вершками м’ясо та гриби, і все трохи підігріваємо.
  • Зверху викладаємо сир.
  • Накриваємо блюдо кришкою та вимикаємо вогонь. Через 5 хвилин сир повністю розплавиться і жульєн з печерицями та куркою можна вже буде подавати до столу.
  • Жульєн з курки та грибів готовий, приємного апетиту.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: