Сьогодні я розповім як приготувати жульєн із курки та грибів, які ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Жульєн з курки та грибів класичний рецепт на сковороді.
Інгредієнти
- філе куряче 400 г
- печериці (свіжі) 300 г
- цибуля біла 1 шт
- сир голландський 150 г
- вершки (10 – 20%) 200 мл
Кроки
-
Куряче філе нарізаємо на кубики.
-
Крупно нарізаємо печериці.
-
Подрібнюємо цибулю.
-
Натріть сир на великій тертці.
-
Викладаємо м’ясо на сковорідку з олією і обсмажуємо до напівготовності кілька хвилин. Додаємо цибулю і смажимо ще 3 – 4 хв. Потім в сковорідку відправляємо печериці і готуємо доти, доки вся волога не випарується.
-
Як тільки волога випаруватись посоліть і поперчіть. Обварюємо ще 5 – 7 хв. до золотистого кольору на повільному вогні.
-
Заливаємо вершками м’ясо та гриби, і все трохи підігріваємо.
-
Зверху викладаємо сир.
-
Накриваємо блюдо кришкою та вимикаємо вогонь. Через 5 хвилин сир повністю розплавиться і жульєн з печерицями та куркою можна вже буде подавати до столу.
-
Жульєн з курки та грибів готовий, приємного апетиту.