Вишневий конфітюр

У сезон дозрівання вишні пропоную рецепт вишневого конфітюру. Цей десерт чудова начинка для пирогів, для прошаровування тортів. Готується легко та швидко.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Збираємо свіжу вишню та витягаємо з неї кісточки. Вишню пюруємо за допомогою блендера. Виливаємо вишневе пюре в каструлю, додаємо цукор, агар-агар і ставимо на плиту. Варимо після закипання 15-20 хвилин. Готовий конфітюр розливаємо в сухі банки та закриваємо. Укутуємо до повного остигання, зберігаємо в льоху або коморі. Вишневий конфітюр виходить густий, ароматний, із приємною кислинкою. Просто відмінний для приготування тертих пісочних пирогів, можна просто намазувати на шматок батона – це дуже смачно! Вишневий конфітюр готовий! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: