Ніжна страва з яскраво вираженим вершковим смаком та ароматом.
Інгредієнти
Порції: –+
- для закуски
- печериці 500 п
- сьомга слабосолена 250 г
- сир голландський 150 г
- бекон 300 г
- вершки 20% 150 г
- яйця 2 шт
- прованські трави 1 ст.л.
- сіль за смаком
Кроки
-
1. Ніжки грибів відокремлюємо від шапочок. Шапки солимо і посипаємо прованськими травами.
2. Ніжки грибів дрібно нарізаємо, також дрібними кубиками нарізаємо сьомгу, змішуємо і поміщаємо начинку в шапочки.
3 Бекон нарізаємо тонкими слайсами, загортаємо в них фаршировані шапки. Поміщаємо у форму для запікання.
4. Готуємо соус: сир натираємо на дрібній тертці, у глибокій мисці змішуємо яйця, сир, вершки.
5. Гриби заливаємо соусом, випікаємо 20 хвилин при температурі 200С.