Печериці фаршировані лососем у вершково-сирному соусі.

Ніжна страва з яскраво вираженим вершковим смаком та ароматом.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
Друк
  • 1. Ніжки грибів відокремлюємо від шапочок. Шапки солимо і посипаємо прованськими травами.
    2. Ніжки грибів дрібно нарізаємо, також дрібними кубиками нарізаємо сьомгу, змішуємо і поміщаємо начинку в шапочки.
    3 Бекон нарізаємо тонкими слайсами, загортаємо в них фаршировані шапки. Поміщаємо у форму для запікання.
    4. Готуємо соус: сир натираємо на дрібній тертці, у глибокій мисці змішуємо яйця, сир, вершки.
    5. Гриби заливаємо соусом, випікаємо 20 хвилин при температурі 200С.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: