Кабачки з фаршем у духовці. Ледачі Голубці без капусти

Кабачки з фаршем у духовці або ліниві голубці без капусти – проста і швидка вечеря. Цей рецепт мені дуже нагадує ледачі голубці, тільки замість капусти у нас буде кабачок. Спробуйте приготувати це дуже смачно! :)

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску кладемо 600-800 г фаршу (у мене курки зі свининою).
    До фаршу додаємо:
    Дрібно нарізана цибуля 1 шт
    Рубаний кріп – жменя
    Рублений часник 2 зубчики
    Натираємо на тертці 150 г сирого кабачка
    Солимо і перчимо на смак.
    Можна додати трохи паприки для гарного кольору та смаку.
  • Добре перемішуємо фарш.
  • Форму для випікання змащуємо олією
    Формуємо котлети з фаршу та укладаємо у форму.
  • Молодий кабачок нарізаємо тонкими стрічками за допомогою терки Бернера (або іншої овочерізки) або овочечистки.
  • Обертаємо котлети стрічками з кабачка, накладаючи стрічки трохи внахлест.
  • Сметанний соус для заливки.
    змішуємо:
    200-300 г Сметани змішуємо
    1-2 ст. кетчупу або томатного соусу
    Солимо і перчимо на смак.
  • Трохи розбавляємо водою до бажаної консистенції.
  • Заливаємо кабачки соусом.
  • І запікаємо в розігрітій до 180 º C духовці близько 30-40 хвилин.
    Ледачі голубці без капусти вийшли дуже смачними!
  • Обов'язково спробуйте! Нашій родині ця страва дуже сподобалася.
    На гарнір можна подати: макарони, картопля, рис, гречку або те, що ви любите.
    Кличемо швидше всю сім'ю за стіл і насолоджуємося смачною та швидкою вечерею!
  • Приємного Вам чаювання та нехай Ваші Ліниві Голубці без Капусти або Кабачки в духовці будуть смачними та ніжними! 💕
    Ваша ОЛЕСЯ
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: