Улюблений пиріг моєї бабусі. Пиріг з полуницею

Ну, дуже смачний Пиріг з Ягодами за бабусиним рецептом! М’який, як пух, соковитий, як торт! Пиріг універсальний, його можна готувати з будь-якими ягодами. Бабуся любить готувати пиріг з вишнею, полуницею, малиною, смородиною, чорницею, персиками та абрикосами. Це бабусин улюблений пиріг – смачний, у міру солодкий, за смаком та консистенцією, як соковитий просочений кекс чи торт. Спробуйте, не пошкодуєте! І поділіться перевіреним рецептом пирога з друзями та улюбленими подругами 😊❤

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску розбиваю 2 яйця.
    Додаю щіпку солі.
    200 г цукру.
  • Збиваю яйця із цукром, міксером, до пишної повітряної маси, приблизно 2-3 хвилини.
  • Вливаю 100 мл олії.
    І 150 г сметани. Замість сметани ви можете взяти йогурт.
    І ложечку ванільного екстракту чи ванільного цукру для аромату.
  • Додаю 10 г розпушувача. Перемішую.
    Поступово просіюю 250 г борошна.
  • Добре перемішую тісто до однорідності.
  • 100-150 г полуниці нарізаю кубиками (дрібніше).
    Додаю полуницю в тісто та перемішую.
  • Виливаю тісто у форму.
    Діаметр моєї форми 24 см.
  • Полуницю, що залишилася, розрізаю навпіл або ось такими скибочками, в залежності від розміру.
  • І прикрашаю ягодами гору пирога.
  • Духовку розігріваю до температури 180 º C і випікаю пиріг 40-45 хвилин.
    Готовність перевіряю дерев’яною шпажкою – вставляю її в центр пирога і якщо паличка виходить без слідів тіста – пиріг готовий.
  • Пиріг, просто фантастичний! М’який як пух, ніжний, соковитий із шматочками ягід. Пахне просто незрівнянно!
    Пиріг дуже смачний, в міру солодкий, за смаком та консистенцією, як соковитий просочений кекс. Дуже смачно!
    Обов’язково приготуйте та поділіться рецептом з друзями та улюбленими подругами.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: