Ніжна картопляно-куряча запіканка в духовці

Сьогодні я розповім як готую куряче м’ясо по-французьки, яке ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. М’ясо по-французьки з курячого філе рецепт покроково.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Куряче філе нарізаю на шматочки. Далі шматочки м’яса накриваємо плівкою чи целофановим пакетом та відбиваємо м’ясо.
  • Викладаю м’ясо на змащену олією, форму для запікання. Злегка посоліть і поперчіть м’ясо.
  • Картоплю нарізаю кружальцями.
  • Помідор нарізаю на півкола.
  • Часник нарізаю півкільцями.
  • Дрібно нарізаю невеликий пучок кропу
  • На м’ясо викладаємо нарізані помідори, зверху посипаємо часником та кропом. Злегка посоліть.
  • Зверху викладаємо картоплю. Знову трохи поперчіть і посоліть. Змастіть невеликою кількістю майонезу.
  • Зверху натріть сир на дрібній або великій тертці. Відправте курячу запіканку в духовку на 40 – 45 хв.
  • Курка під шубою в духовці готова, приємного апетиту.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: