Сьогодні я розповім як готую куряче м’ясо по-французьки, яке ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. М’ясо по-французьки з курячого філе рецепт покроково.
Інгредієнти
Порції: –+
- філе куряче 350 г
- помідор 2 шт
- Картопля 3 шт
- часник 3 зубчик
- кріп 1 пучок
- сир голландський 150 г
Кроки
-
Куряче філе нарізаю на шматочки. Далі шматочки м’яса накриваємо плівкою чи целофановим пакетом та відбиваємо м’ясо.
-
Викладаю м’ясо на змащену олією, форму для запікання. Злегка посоліть і поперчіть м’ясо.
-
Картоплю нарізаю кружальцями.
-
Помідор нарізаю на півкола.
-
Часник нарізаю півкільцями.
-
Дрібно нарізаю невеликий пучок кропу
-
На м’ясо викладаємо нарізані помідори, зверху посипаємо часником та кропом. Злегка посоліть.
-
Зверху викладаємо картоплю. Знову трохи поперчіть і посоліть. Змастіть невеликою кількістю майонезу.
-
Зверху натріть сир на дрібній або великій тертці. Відправте курячу запіканку в духовку на 40 – 45 хв.
-
Курка під шубою в духовці готова, приємного апетиту.