М’ясо з кабачками та овочами

Не складний рецепт дуже смачної літньої другої страви.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • М’ясо нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на великому вогні 5-7 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
  • Додати 100-150 мл. води, накрити кришкою та гасити. Час залежить від м’яса.
  • Моркву та цибулю порізати тоненькими півкільцями або кільцями. Додати до м’яса. Посолити і поперчити до смаку. Перемішати і протушкувати ще близько 10 хвилин. Періодично помішувати. Сковороду можна накрити кришкою.
  • Кабачки нарізати великими шматочками. Додати на сковороду. Їх трохи посолити. Гасити помішуючи до готовності кабачка – 8-10 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: