Вершковий Пиріг-Суфле! Creamy Pie – Soufflé

Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та неймовірно простий у приготуванні вершковий пиріг. Пісочна хрумка основа у поєднанні з найніжнішим сметанним суфле. Начинка така ніжна та повітряна, ви почуєте як лопаються ці маленькі бульбашки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Жовтки із цукром перетираємо віночком до білої пишної маси.
  • Вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.
  • Додаємо борошно та розпушувач. Замішуємо руками м’яке еластичне тісто.
  • Ділимо тісто навпіл.
  • Загортаємо кожну половинку в пакет і забираємо в морозильну камеру на 1 годину.
  • Через 1 годину збиваємо білки (які відокремили від жовтків) поступово додаючи цукор. Збиваємо до щільних піків (як на меренгу)
  • Додаємо сметану. Перемішуємо, не порушуючи структуру білків. Дуже ніжно.
  • Додаємо ванілін.
  • І додаємо борошно. Акуратно перемішуємо.
  • Форму (24 см) змащуємо вершковим маслом та припиляємо борошном. Вниз покласти кружок пергаменту.
  • Одну половину тіста натерти на великій тертці.
  • Викладаємо крем.
  • Зверху натерти другу половину тіста.
  • Поставити в духовку на температуру 175°С та випікати близько 45 хвилин.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: