Сьогодні у нас корисний, смачний та швидкий сніданок. Готуватимемо омлет. Сезон кабачків у самому розпалі, тому готуватимемо не простий омлет, а омлет з кабачків. Омлет виходить смачний та ніжний, і готується буквально за 15 хвилин.
Інгредієнти
- кабачок 1 шт (300 г)
- яйця 5 шт
- сметана 1 ст.л.
- кріп 2 гілочки (за смаком)
- помідор 1 шт
- вершкове масло 15 г
- сіль за смаком
- свіжомелений перець за смаком
Кроки
-
Молодий кабачок або цукіні три на тертці.
Трохи солимо, до смаку, перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин, щоб кабачки пустили сік. -
У миску розбиваємо яйця.
Яйця трохи солимо, до смаку.
Добре перемішуємо. -
Додаємо ложку сметани.
І ще раз добре перемішаємо. -
Кабачки трохи віджимаємо від соку.
І додаємо віджаті кабачки у омлетну масу. -
Кріп дрібно нарізаємо, додаємо в омлет.
Можна додати трохи свіжомеленого перцю для легкого аромату. -
Добре перемішаємо.
-
У сковороді розтопимо шматочок вершкового масла.
І виливаємо омлетну масу. -
Зверху можна викласти скибочки помідора, омлет виглядатиме дуже ошатно
Накриваємо кришкою і готуємо омлет на середньому або слабкому вогні, приблизно 5 хвилин до готовності. Час даю орієнтовно. -
Наш омлет із кабачків із помідорами готовий! Зверху омлет можна посипати сиром.
-
Кличемо всю сім'ю за стіл. Смачний, швидкий та корисний сніданок готовий. Омлет виходить смачний та дуже ніжний. Обов'язково спробуйте! Вам сподобається!
-
Нехай Ваш Омлет із Кабачків на сніданок буде швидким, смачним та корисним!
Смачного! Ваша ОЛЕСЯ