Королівська ватрушка

Всім привіт! Пропоную приготувати королівську ватрушку – дуже смачний пиріг. Від звичайної ватрушки королівська відрізняється тим, що готується вона не з дріжджового, а з пісочного тіста і є закритим пирогом з сиром усередині. При цьому він дуже простий і легко готується. Ну що давайте приготуємо!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • 1. Для тіста: додаємо в борошно цукор, сіль, розпушувач і добре перемішуємо.

    2. Натираємо на великій тертці в борошно холодне вершкове масло, потім перетираємо руками в крихту.

    3. Для начинки: з’єднуємо сир з цукром, ванільним цукром та яйцями, і збиваємо все занурювальним блендером до однорідної маси.

    4. Беремо роз’ємну форму (у мене 21 см в діаметрі) для випічки, застелимо пекарським папером. Другу половину ділимо: з третини формуємо бортики, частину тіста, що залишилася, залишимо для присипки зверху. У форму з тістом і бортами, що вийшла, виливаємо начинку і засипаємо тістом, що залишилося.

    5. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці, 50-60 хвилин при 180 градусах. Залишаємо повністю охолонути у формі.
    Наш пиріг, нарізаємо остиглим!
    Приємного апетиту та відмінного настрою.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: