Соковита запіканка з кабачків із фаршем

Цей гратен з кабачків настільки ніжний, просто тане у роті! Ви з’їсте відразу все без залишку! Простий рецепт, який вам дуже знадобиться. І ви навіть не замислюватиметеся про те, що приготувати з кабачків на вечерю для всієї родини з найдоступніших продуктів нашвидкуруч. 😊

Кроки
Друк
  • 1) Дрібно нарізаємо цибулю. Кабачки промиваємо, просушуємо і нарізаємо кружальцями завтовшки 3-4 мм.

    2) Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі. Прибираємо цибулю на якийсь час убік і в тій же сковороді злегка обсмажуємо підготовлені кружальця кабачків.

    3) Потім обсмажуємо курячий фарш із приправами близько 5 хвилин. Приправи можна додати до смаку. Я люблю чебрець і паприку. Не забуваємо посолити і поперчити до смаку.

    4) Перекладаємо обсмажений фарш в окрему миску, щоб він трохи охолонув. Всипаємо половину тертого сиру до фаршу і додаємо цибулю, обсмажену на вершковому маслі.
  • 5) Для запікання беріть будь-яку зручну форму. Укладаємо в самий низ форми для випікання половину обсмажених кабачків. Накриваємо їх фаршем. Зверху викладаємо кабачки, що залишилися.

    6) Для заливки використовуємо нежирні вершки та 1 яйце. Вливаємо вершки в окрему ємність і додаємо 1 яйце. Добре все це збиваємо, можна вилочкою чи віночком. Потім вливаємо цю заливку поверх фаршу.
    7) Посипаємо запіканку сиром та запікаємо 30 хвилин у духовці при 180 градусах. Збільште температуру, щоб зарум’янився верхній шар.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: