Кабачки з фаршем у духовці

КАБАЧКИ з фаршем у духовці без клопоту. Готується швидко, а виходить дуже смачно.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У готовий фарш натріть на великій тертці 1 цибулину, додамо сіль і спеції, перемішаємо.
  • Кабачки наріжемо кружальцями приблизно по 0,5 см. Томати теж наріжемо кружальцями.
  • Приготуємо заливку, для цього візьмемо 150 мл, натріть на тертці 140 гр сиру і додамо 100 гр сиру до сметани, видавимо 2 зубчики часнику, додамо 50 мл води, сіль та спеції. Все добре перемішаємо.
  • З фаршу зробимо кульки приблизно 30-50 гр. викладаємо шарами: кружок кабачка, м’ясну кульку і зверху кружок помідора.
  • У форму для запікання викладаємо заготовки та заливаємо все сметанно-сирною заливкою. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин. Якщо кабачки не молоді, то час випічки становитиме приблизно 1, 5 години! За 5 хвилин до готовності викладаємо на запіканку сир, що залишився, і запікаємо ще 5-7 хвилин.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: