Рецепт приготування простого салату з мексиканської суміші овочів з картоплею та напівкопченою ковбасою. Такий салат виходить дуже яскравий і красивий завдяки різноманітним кольоровим овочам.
Інгредієнти
Порції: –+
- мексиканська суміш заморожених овочів 400 г
- ковбаса напівкопчена 300 г
- помідор 2 шт
- огірок 1 шт
- Картопля 3 шт
- кріп 1 пучок
- цибуля зелена 1 пучок
- сіль
- майонез
Кроки
-
1. Мексиканську суміш відварюємо за інструкцією на упаковці, я овочі варила 7 хвилин у підсоленій воді. Викладемо варену суміш у друшляк і даємо її повністю охолонути.
2. Картоплю варимо до готовності і остудивши чистим її. Ріжемо варену картоплю невеликим кубиком.
3. Свіжі огірки, помідори та напівкопчену ковбасу я також нарізаю дрібним кубиком.
4. Усю свіжу зелень дрібно шаткуємо.
5. У мисці відповідного розміру змішуємо всі підготовлені продукти.
6. Солимо на свій смак і заправивши майонезом перемішуємо наш салат з мексиканської суміші овочів.