Заливний пиріг з малиною

Простий заливний пиріг, який порадує всіх любителів домашньої випічки. Швидко приготувати та смачно його з’їсти.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Всипаю в кефір харчову соду та залишаю на 10 хвилин.
    У глибоку чашу вбиваю яйця і додаю до них цукор та кефір із погашеною содою. Ще додаю ванільний цукор. Перемішую міксером інгредієнти до розчинення цукру.
    Вливаю вершкове масло, яке заздалегідь розтопив і залишив остудитися. Знову перемішую.
    Поступово всипаю борошно та перемішую на малій швидкості міксера. Тісто повинно вийти консистенцією не сильно жирної сметани.
    Вливаю у форму для запікання половину тіста та розрозділяю його рівномірно. Поверх тіста викладаю малину.
    Іншим тістом прикриваю ягоди.
    Випікаю пиріг за 180 градусів 40 хвилин, в режимі конвекції. Готовий пиріг посипаю цукровою пудрою і даю йому охолонути.
    Нарізаю та подаю пиріг. Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: