Швидкий десерт до чаю! Зефір Маршмеллоу з будь-яких ягод

Ціла гора корисних і дуже смачних цукерок за копійки! Знадобиться всього 3 простих інгредієнтів!
Все дуже швидко, просто, смачно і ніякої хімії у складі! За смаком та консистенцією цукерки як пухнаста хмаринка. Дуже схожі на зефір маршмеллоу чи цукерки “Пташине молоко”. Нереально смачно! Обов’язково збережіть рецепт та поділіться з друзями! 😍

Кроки
Друк
  • Беру 200 г ягід. У мене полуниця. Але ягоди можна брати будь-які.
    Чудово підходять заморожені ягоди. Попередньо ягоди потрібно розморозити.
    Ягоди кладу в миску.
    Додаю до ягід 150 г цукрової пудри.
    та 1 ч. л. ванільного екстракту чи ванільного цукру для приємного аромату.
    Ваніль можна не додавати, але мені дуже подобається ванільний аромат у випічці та десертах.
  • Подрібнюю ягоди за допомогою блендера до однорідності.
  • Всипаю 15 г швидкорозчинного желатину.
  • Добре перемішую ягідне пюре з желатином і залишаю на 15-20 хвилин, щоб желатин добре набух.
  • Минуло 20 хвилин. Желатин набух і пюре трохи загуснуло.
    Переливаю в каструльку.
    Ставлю на повільний вогонь та нагріваю пюре з желатином, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину.
    Пюре не потрібно доводити до кипіння, воно має просто стати гарячим.
  • Знімаю пюре з плити, переливаю назад у миску і даю охолонути до кімнатної температури.
    Збиваю його на максимальній швидкості міксера близько 5 хвилин, до світлої, пишної та однорідної маси.
    Під час збивання пюре желатином збільшиться в об’ємі в кілька разів і перетвориться на ніжну зефірну масу. Подивіться, якою красивою широкою стрічкою сповзає маса зефіру, коли вона добре збита.
    Ніжна та повітряна, як хмарка! А запах просто божественний!
  • Застилаю харчовою плівкою форму, розміром 20х20 см.
    Виливаю ягідне суфле у форму.
    Розрівнюю поверхню і прибираю в холодильник буквально на 1-2 години. За цей час пюре добре схопитися, загусне і вийде просто неймовірно ніжні та смачні цукерки маршмеллоу з ягід.
  • Дістаю десерт із холодильника.
    Перевертаю на обробну дошку чи тарілку.
    Дістаю суфле з форми та акуратно знімаю плівку.
    Нарізаю на цукерки за допомогою гострого ножа. Щоб нарізати було зручно і цукерки вийшли красивими та акуратними, змастіть ніж олією.
  • Цукерки виходять шалено ніжними, смачними, пухнастими і просто тануть у роті! А ягідний аромат стоїть на весь будинок!)) Рекомендую від щирого серця, друзі!
  • Всі продукти прості та доступні. І, як я вже казала, ягоди підходять і свіжі, і заморожені. Так що ці цукерки маршмеллоу допоможуть вам у боротьбі з урожаєм влітку і розвантажать вашу морозильну камеру взимку! :)
  • Швидкі, смачні та корисні цукерки без будь-якої хімії – просто мрія будь-якої господині!
    Рецепт такий простий, що легко впораються навіть діти. Обов’язково приготуйте та поділіться рецептом з друзями та улюбленими подругами!
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: