Сом у духовці

Смачний сом у духовці з овочами. Не складний рецепт приготування.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Сом обробити і добре промити. Нарізати порційними шматочками. перекласти в ємність, посолити, поперчити, додати улюблених спецій і збризкати лимонним соком. Добре перемішати та відставити на 15-20 хвилин.
  • Цибулю і моркву почистити і нарізати тоненькими кільцями або півкільцями.
  • Картоплю почистити і нарізати тонкими шматочками.
  • Посуд для запікання змастити рослинною або вершковою олією. Викласти рівномірними шарами порізану цибулю та моркву. Посолити та поперчити.
  • Викласти картоплю і посолити, і поперчити.
  • Зверху – шматочки риби і за бажанням на кожен шматочок сома можна викласти невеликий шматочок вершкового масла.
  • Накрити кришкою і відправити в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: