Окрошка на квасі з ковбасою

Окрошка є сумішшю дрібно нарізаних овочів, м’яса або ковбас, відвареної картоплі, зелених трав (петрушка, кріп можна додати селера) і зеленої цибулі, заправлена квасом.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Картоплю відварити в мундирі (приблизно 20-25 хвилин), остудити та очистити.
    Яйця зварити круто (приблизно 5-7 хвилин після закипання води), остудити та очистити.
    Нарізаємо кубиками ковбасу, огірок, редис, попередньо відварену картоплю та яйця.
    Промиваємо зелену цибулю, кріп та петрушку.
    Дрібно шаткуємо кріп, петрушку і цибулю.
    Змішуємо все і додаємо охолоджений квас.
    Солимо на смак і додаємо сметану.
    Подавати охолодженою!
    Окрошка готова, приємного апетиту!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: