Салат з молодим горошком та куркою

Молодий зелений горошок завжди купую, і не тільки для того, щоби щось з ним приготувати, а й просто поїсти сирим. Але сьогодні пропоную вам рецепт простого, але дуже смачного салату із молодим зеленим горошком. Спробуйте обов’язково.

Кроки
Друк
  • Для початку горошок відварю. Складаю його в сито і опускаю в киплячу воду. У сито складаю, щоб не виловлювати його потім у каструлі. Залишаю його варитися 2-3 хвилини. Якщо горошок твердіший, то й варити доведеться довше. Готовий горошок опускаю в крижану воду, щоб зупинити процес варіння.
    Куряче філе я заздалегідь відварив і дав охолонути. Поділяю м’ясо на волокна. Мені так більше подобається курка у цьому салаті.
    Червону цибулю, а саме вона підходить найкраще для цього салату, нарізаю чверть кільцями. Додаю його до м’яса.
    Поки підготував м’ясо та цибулю для салату, горошок охолонув. Викладаю його в чашу до решти інгредієнтів.
    Солю та перчу.
    Перемішую усі інгредієнти. Перед подачею заправляю салат майонезом та знову перемішую.
    Смачний салат з горошком та куркою готовий. Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: