Ніжна курка у сирному клярі

Сьогодні я розповім як приготувати курячі відбивні в клярі, які ви легко приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Курячі відбивні у сирному клярі рецепт покроково.

Кроки
Друк
  • Куряче філе нарізаю по половинки. Далі шматочки м’яса накриваємо плівкою чи целофановим пакетом та відбиваємо м’ясо.
  • Трохи посоліть яйця та перемішайте.
  • Натріть сир на дрібній тертці.
  • Готуємо паніровку. Змішайте сир із панірувальними сухарями, додайте приправу для курки і все перемішайте.
  • Далі куряче філе обмочуємо спершу в яйці, а потім у сирному паніровці. І викладаємо на заздалегідь змащену форму для запікання. Відправляємо на 15 хв у розігріту духовку до 220 градусів.
  • Дістаємо з духовки та змащуємо кетчупом, зверху посипаємо сиром та знову відправляємо в духовку на 10 хв.
  • Курка в сирній паніровці готова, приємного апетиту.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: