Піца Маргарита

У всьому світі люблять піцу Маргарита через її простоту та вишуканий смак. Пропоную і вам разом зі мною покроково приготувати цю чудову піцу.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Для початку просіюємо 250 грам борошна в миску та сіль.
  • Розчиняємо у теплій воді 1 ч.л. цукру та 1 ч.л. швидкорозчинних дріжджів. І додаємо до борошна.
  • Додаємо столову ложку оливкової олії та вимішуємо тістомісом п’ять хвилин. Або руками 10-15 хвилин. Накриваємо тісто рушником та залишаємо тісто на 2 години у теплому місці.
  • Тепер приготуємо томатний соус для піци. Візьмемо 1 великий помідор чи 2 маленьких. Обшпаримо його окропом і залишимо на кілька хвилин, щоб потім було легко зняти шкірку.
  • Очищаємо помідор від шкірки, ріжемо і відправляємо його в блендер, туди ж відправляємо 2 зубчики часнику, та спеції (базилик сушений та італійські трави). Все перемелюємо до однорідної маси.
  • Щоб соус став густим, я його трохи проварю. Виливаю на сковорідку, трохи посолю і додам ложку цукру та оливкової олії. Все проварюємо доки не випарується вся рідина.
  • Пармезан натираю на великій тертці. Моцарелу для піци поріжемо на шматочки.
  • 2 години минуло, робитимемо основу для піци. Якщо хочете тонке тісто, то розкотіть його качалкою, або як я розтягніть руками. З цієї кількості тіста у мене вийшла основа діаметром 30 см.
    Беремо форму, присипаємо її манкою та викладаємо основу.
  • Основу змащуємо отриманим соусом. Посипаємо тертим пармезаном і викладаємо шматочки моцарелли.
    Зверху укладаємо листочки базиліка.
  • І відправляємо до розігрітої духовки до 250-300 градусів буквально на 5-8 хвилин.
  • Супер тісто, шалений соус власного приготування та багато багато сиру. Це дуже смачно.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: