Фаршировані човники з кабачків

Фаршировані кабачки або човники з кабачків – це один із найпопулярніших рецептів у літній сезон. Смачна начинка без м’яса чудово поєднується з кабачками, а в цілому виходить ситна страва, смачна і в гарячому, і в холодному вигляді, яку можна готувати весь сезон і не набридає!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • 1. Робимо човники з кабачків.
    2. Для начинки: обсмажуємо цибулю та м’якоть кабачків.
    3. Даємо начинці охолонути і додаємо до неї подрібнену фету, сухий часник, зелень кропу та яйце. Перчимо на смак і солимо за бажанням. Перемішуємо.
    4. Фаршируємо човники з кабачків і відправляємо в духовку на 190 градусів приблизно на 25 хвилин, попередньо накривши фольгою. Потім фольгу знімаємо та відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
    Всім добра!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: