Свинячі ребра в духовці з айвою та яблуком

Дуже смачна друга страва. Запечені в духовці ребра у кисло-солодкому соусі.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Свинячі реберця розрізати на порційні шматочки і добре промити холодною водою. Просушити.
  • Моркву порізати півкільцями або великою соломкою. Яблуко нарізати тонкими часточками, айву – великими шматочками.
  • Викласти на дно посуду для запікання порізану моркву, зверху викласти шар ребер, посолити і поперчити до смаку. Наступний шар – порізане яблуко, потім знову шар ребер, які також посолити та поперчити. Верхній шар – айва. У страву додати кілька горошин чорного та запашного перців та мл. 200 води.
  • Запікати ребра в духовці під кришкою 80-90 хвилин, температура 180-200 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: