Ніжний суп із червоної сочевиці з гарбузом

😊 Сочевичний суп рецепт якого підкорив усіх моїх рідних. Тепер усі знають як приготувати сочевий суп швидко та смачно, буквально за півгодини. Насолоджуємося цим ароматним теплим супчиком особливо в осінній період. Часто додаємо гарбуз для більш насиченого смаку. Суп із сочевиці з гарбузом виходить дуже поживний та корисний. 🤗

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1. Сочевицю добре промиваю під проточною водою, доки вода не стане прозорою.
    2. Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву та гарбуз можна нарізати кубиками.
    3. Обсмажуємо цибулю та моркву до золотистого кольору.
    4. До засмаження відправляю гарбуз. За необхідності можна налити ще трохи олії.
    5. Натираємо в каструлю невеликий шматочок імбиру і відправляємо до інших інгредієнтів промиту сочевицю.
    Обсмажуємо усі ці інгредієнти на середньому вогні близько 3-4 хвилин.
    6. Наливаємо воду (я наливаю 2 літри)
    7. Приправи можете додати до смаку, я додаю чайну ложечку паприки та пару щіпок шафрану.
    Солимо суп за смаком. За бажанням можна його трохи підсолодити і додати трішки цукру.
    8. Через 10 хвилин вимикаємо вогонь. Перед подачею даю супу постояти 5-10 хвилин під кришкою. Подаємо зі свіжим кропом.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: