Курка з Шампіньйонами у вершковому соусі

Смачна та проста страва на обід чи вечерю

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Куряче філе нарізати на невеликі кубики. Додати сіль, сушений часник та перець, перемішати.
  • Печериці нарізати довільно. Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити.
  • У розігріту сковороду з олією викласти курку. Смажити на сильному вогні 3-4 хв. Додати 6 грам вершкового масла, перемішати і смажити ще 3 хв. Перекласти курку в тарілку і доки що відставити вбік.
  • У ту ж сковороду, де смажилася курка додати трохи олії і викласти печериці. Злегка посолити, жарити на сильному вогні 5 хв.
    Додати 10 гр вершкового масла, смажити близько хвилини.
    Додати цибулю та часник, смажити помішуючи 2 хв.
  • Зменшити вогонь на мінімальний.
    Додати сушену петрушку, сіль та перець, перемішати.
    Влити вершки, готувати на слабкому|слабому| вогні 5 хв.
  • Додати курку, перемішати, готувати до загусання – приблизно 3 хв.
    Під час подачі посипати сиром.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: