Смачна та проста страва на обід чи вечерю
Інгредієнти
Порції: –+
- філе куряче 300 г
- сіль ½ ч.л.
- часник сушений ½ ч.л.
- чорний перець ¼ ч.л.
- печериці 200 г
- цибуля ріпчаста ¼ ч.л.
- часник 3 зубчик
- вершкове масло 16 г
- петрушка сушеная 1 ч.л.
- вершки 200 г
Кроки
-
Куряче філе нарізати на невеликі кубики. Додати сіль, сушений часник та перець, перемішати.
-
Печериці нарізати довільно. Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити.
-
У розігріту сковороду з олією викласти курку. Смажити на сильному вогні 3-4 хв. Додати 6 грам вершкового масла, перемішати і смажити ще 3 хв. Перекласти курку в тарілку і доки що відставити вбік.
-
У ту ж сковороду, де смажилася курка додати трохи олії і викласти печериці. Злегка посолити, жарити на сильному вогні 5 хв.
Додати 10 гр вершкового масла, смажити близько хвилини.
Додати цибулю та часник, смажити помішуючи 2 хв. -
Зменшити вогонь на мінімальний.
Додати сушену петрушку, сіль та перець, перемішати.
Влити вершки, готувати на слабкому|слабому| вогні 5 хв. -
Додати курку, перемішати, готувати до загусання – приблизно 3 хв.
Під час подачі посипати сиром.