М’ясо, запечене з маринованими огірками

М’ясо, запечене з маринованими огірками – це дуже смачно! Оригінальна страва із пікантним смаком стане відкриттям для гурманів. Обов’язково спробуйте! Приготувати таким чином м’ясо можна на обід, вечерю чи навіть святковий стіл.

Кроки
Друк
  • 1. М’ясо нарізати, відбити, посолити та поперечити з 2-х сторін.
    2. Гірчицю змішати з 1,5 ст. л. огіркового розсолу і змастити кожну відбивну.
    3. Цибулю нарізати кубиком і обсмажити на олії. Викласти її на м’ясо.
    4. Огірки натерти на великій тертці та змішати з 1 яйцем. Викласти на цибулю.
    5. Відправити м’ясо в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 35 хвилин.
    6. Приготувати заливку: сметану змішати віночком з яйцями, що залишилися, і туди ж натерти на великій тертці сир.
    7. Через 35 хвилин залити м’ясо.
    8. М’ясо знову відправити в духовку на 15 хвилин.
    9. Готову страву посипати нарізаною зеленню.
    Всім добра!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: