М’ясо, запечене з маринованими огірками – це дуже смачно! Оригінальна страва із пікантним смаком стане відкриттям для гурманів. Обов’язково спробуйте! Приготувати таким чином м’ясо можна на обід, вечерю чи навіть святковий стіл.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина (корейка) 450 г
- огірки мариновані 200 г
- яйця 3 шт
- вершки 20% 200 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- часник 120 г
- олія соняшникова 2 ст.л.
- сир 100 г
- сіль
- чорний перець
- зелень петрушки, кропу 20 г
Кроки
-
1. М’ясо нарізати, відбити, посолити та поперечити з 2-х сторін.
2. Гірчицю змішати з 1,5 ст. л. огіркового розсолу і змастити кожну відбивну.
3. Цибулю нарізати кубиком і обсмажити на олії. Викласти її на м’ясо.
4. Огірки натерти на великій тертці та змішати з 1 яйцем. Викласти на цибулю.
5. Відправити м’ясо в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 35 хвилин.
6. Приготувати заливку: сметану змішати віночком з яйцями, що залишилися, і туди ж натерти на великій тертці сир.
7. Через 35 хвилин залити м’ясо.
8. М’ясо знову відправити в духовку на 15 хвилин.
9. Готову страву посипати нарізаною зеленню.
Всім добра!