Смачніше ШАРЛОТКИ та БІСКВІТУ! Яблучний пиріг

Смачніше Шарлотки та Бісквіту! Найяблучніший пиріг, який я коли-небудь куштувала. Смак у пирога приголомшливий, справжній – яблучний! А сам пиріг ніжний, ароматний, з великою кількістю яблук, набагато смачніший за бісквіт і класичну шарлотку, а готується простіше простого! Пиріг із яблуками – просто пальчики оближеш!
Зберігайте рецепт, щоб не втратити і ділитеся з друзями та улюбленими подругами у соцмережах 😊

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску розбиваю 3 яйця.
    Додаю маленьку дрібку солі.
    І всипаю 200 г цукру.
    Беру міксер і збиваю яйця з цукром 2-3 хвилини, до такої ось пишної піни.
  • Додаю до миски 150 г сметани.
    Перемішую.
    Вливаю 80 г олії.
    І додам чайну ложечку ванільного екстракту для аромату.
    Ви можете замінити ванільний екстракт – ванільним цукром.
    Ще раз перемішаю.
  • Залишилося тільки просіяти в тісто борошно з розпушувачем.
    Беру 250 г борошна та 10 г розпушувача, просіюю в тісто і перемішую.
  • Довго перемішувати не потрібно – як тільки тісто стало гладким та однорідним, воно готове. Подивіться, така консистенція вийшла у тіста. Такою красивою стрічкою воно стікає з лопатки або ложки.
  • Тепер очищаю від шкірки 2 яблука. Нарізаю невеликими шматочками.
    Додаю яблука в тісто та перемішую.
  • Беру форму для випічки і змащу маслом. Моя форма, розміром 22 см, можна взяти більшу форму.
    Перекладаю тісто у форму та розрівнюю поверхню.
  • Беру 2-3 яблука, розрізаю на 4 частини, вирізаю насіння.
    І нарізаю яблука тонкими скибочками.
    І ось таким чином викладаю яблука у форму.
    Подивіться, друзі, яка краса виходить – тепер яблучний пиріг дуже нагадує квітка, що розпустилася :)
  • Ставлю пиріг у розігріту до 180 градусів духовку та випікаю 60 хвилин. Температуру та час випікання даю орієнтовно. А готовність пирога перевіряю дерев'яною шпажкою – якщо вона виходить із середини пирога сухою, без слідів тіста – пиріг готовий.
  • Яблучний пиріг за цим рецептом, виходить дуже смачний! Дуже смачне ніжне тісто та багато соковитих яблук. Ну і звісно, пиріг виходить дуже гарний. Всі продукти доступні і це, мабуть, яблучний пиріг, який я куштувала.
  • Пиріг, який можна готувати цілий рік, ну а зараз, у сезон яблук, яблучні пироги особливо популярні.
    Обов'язково приготуйте і не забудьте зберегти рецепт і поділитися рецептом з добрими людьми та улюбленими подругами.
  • Смачного! 😘
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: