Відбивні з яловичої печінки

Хочу поділитися рецептом дуже смачних, м’яких та ніжних відбивних із яловичої печінки.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
Друк
  • 1. З печінки знімаю плівку, нарізаю на порційні шматки.
    2. У миску вливаю молоко, додаю соду, перемішую, кладу шматочки печінки та мариную 40 хвилин.
    3. Для кляра збиваю яйця.
    4. Печінку відбиваю злегка під плівкою, солю з обох боків.
    5. У розігріту сковороду з рослинною олією кладу печінку, попередньо обвалявши в борошні, а потім в яйці. Смажу з обох боків до готовності.
    6. Цибулю нарізаю великими півкільцями і смажу до готовності.
    7. У каструлю кладу шар відбивних, зверху посипаю смаженою цибулею, кладу відбивні, що залишилися, і посипаю цибулею. Заливаю водою, щоб верхній шар печінки не був покритий водою, воду солю і тушу під кришкою 5 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: