Горбуша з вершками по-фінськи

Доброго настрою!
Рецепт риби з вершками дуже простий, ну дуже…
Але в рамках “подорожі” фінською кухнею я його приготувала і вам раджу.

Кроки
Друк
  • Ставимо розігріватися духовку до 175*.
    У жароміцну форму укладаємо шматки риби. Солимо і перчимо на смак. Поливаємо лимонним соком.
    Заливаємо вершками.
    Зверху укладаємо дуже тонко нарізані півкільця цибулі.
    Присипаємо кропом.
  • Відправляємо в духовку на 25-30 хвилин (орієнтуйтеся за своєю духовкою та величиною шматків риби).
    Смачно подавати з рисом чи відвареною картоплею.
    Можна зверху посипати свіжим кропом.
    Готово!!!
  • Приємного від Ланіти! a_curtseya_girl_in_lovea_girl_in_lovea_give_heart
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: