Курка з грибами у вершковому соусі

Смачна, ароматна і дуже ситна страва, яка підходить до будь-якого гарніру.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Цибулину почистити і дрібно нарізати.
    Розігріти сковороду. Додати рослинне та вершкове масло. Обсмажити цибулю до напівпрозорості.
    Додати до цибулі вершки. Посолити (1 дрібка). Додати сушені трави (1 дрібка) та гірчицю. Перемішати. Гасити кілька хвилин. Перекласти соус у будь-яку чашу.
    Гриби порізати на 4 частини. Обсмажити гриби до повного випаровування вологи. Додати пару зубчиків часнику (продавити часник через прес).
    Куряче філе нарізати кубиком. Обсмажити приблизно 5 хвилин (до випаровування вологи).
    Додати куряче філе до грибів.
    Додати вершковий соус.
    Перемішати.
    Посолити та поперчити. Перемішати.
    Гасити під кришкою на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
    Курка з грибами у вершковому соусі готова!
    Подавати із будь-яким гарніром!
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: