Сьогодні готуватимемо найсмачніші котлети, які тануть у роті.
Інгредієнти
Порції: –+
- для фаршу
- М’ясо 1 кг
- куряче яйце 2 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
- кефіру 200 мл
- сіль за смаком
- свіжомелений перець за смаком
- олія для смаження 4 ст.л.
- вода 100 мл.
Кроки
-
Цибулю очистити. Нарізати на часточки.
Пропустити м’ясо та цибулю через м’ясорубку.
Додати у фарш склянку кефіру.
Відокремити яєчний жовток від білка.
Жовтки, крохмаль, сіль та перець додати до фаршу. Перемішати.
Білки збити до стійких піків. Додати у фарш і перемішати.
Розігріти сковороду. Додати олію.
Викласти столовою ложкою фарш.
Обсмажити котлети з одного боку приблизно 4-5 хвилин на маленькому вогні.
Перевернути котлети на інший бік. Накрити сковороду кришкою. Продовжуємо обсмажувати котлети ще 5 хвилин.
Смажені котлети перекласти в каструлю. Додати півсклянки води. Накрити кришкою і відправити гасити на середньому вогні 8-10 хвилин.
Котлети із фаршу з кефіром готові!
Смачного!