Котлети на кефірі

Сьогодні готуватимемо найсмачніші котлети, які тануть у роті.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Цибулю очистити. Нарізати на часточки.
    Пропустити м’ясо та цибулю через м’ясорубку.
    Додати у фарш склянку кефіру.
    Відокремити яєчний жовток від білка.
    Жовтки, крохмаль, сіль та перець додати до фаршу. Перемішати.
    Білки збити до стійких піків. Додати у фарш і перемішати.
    Розігріти сковороду. Додати олію.
    Викласти столовою ложкою фарш.
    Обсмажити котлети з одного боку приблизно 4-5 хвилин на маленькому вогні.
    Перевернути котлети на інший бік. Накрити сковороду кришкою. Продовжуємо обсмажувати котлети ще 5 хвилин.
    Смажені котлети перекласти в каструлю. Додати півсклянки води. Накрити кришкою і відправити гасити на середньому вогні 8-10 хвилин.
    Котлети із фаршу з кефіром готові!
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: